Dodatki garmażeryjne

Wyroby garmażeryjne to wyroby gotowe o zróżnicowanym składzie recepturowym. Do produkcji wyrobów garmażeryjnych używa się szerokiej gamy surowców. Zalicza się do nich  produkty mączne, mięsne a także warzywne.  Ich walory sensoryczne jak barwa, szlachetny smak i zapach oraz konsystencja, zależy w dużej mierze od jakości użytych surowców oraz rodzaju mieszanek przypraw, ziół, ekstraktów oraz aromatów. Duży wpływ na konsystencję wyrobów garmażeryjnych mają również substancje żelujące, zapewniające powtarzalność produkcji.

Cebula smażona

Obowiązuje od: 25.03.2016
Opakowanie: 2 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Kucharek

przyprawa do potraw

Obowiązuje od: 26.02.2016
Opakowanie: 25 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Kucharek

przyprawa do zup i potraw

Obowiązuje od: 12.02.2016
Opakowanie: 6 kg
Dawkowanie
Smakowitość
Cena
Wielkość nastrzyku

Kucharek

przyprawa do zup i potraw bez dodatku glutaminianu sodu

Obowiązuje od: 12.08.2016
Opakowanie: 5 l
Dawkowanie
Pikantność

Panier wewnętrzny

Obowiązuje od: 29.11.2016
Opakowanie: 20 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Smaczek

żelatyna smakowa

Obowiązuje od: 12.02.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Sos pieczeniowy jasny

Koncentrat sosu w proszku

Obowiązuje od: 30.12.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

ŻELAMIX-GELAGEL

Obowiązuje od: 02.03.2016
Opakowanie: 0,2 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Żelatyna spożywcza wieprzowa

Obowiązuje od: 14.02.2014
Opakowanie: 25 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena